#thefitlife

Despre Noi

 Încearcă ceva nou in fiecare zi cu Fitpass!

blog-post-13-10-16

Cel mai greu este până ajungi la sală, dar cel mai bine este cum te simţi după.

Este dificil momentul în care te gândeşti că trebuie să mergi la sală şi nu mai ai energie, eşti plictisit sau prea obosit. Dacă nu ai chef de efort fizic astăzi, poţi alege să faci ceva mai relaxant, yoga sau dans. Nu trebuie să ai un abonament la sala de fitness şi unul pentru cursurile de dans, le poţi face pe amândouă cu un singur abonament şi mult mai multe activităţi oriunde în Bucureşti.

Care este diferenţa între un abonament la sală şi un abonament Fitpass? Abonamentul la sală te obligă să te antrenezi în acelaşi loc şi îţi oferă o gamă limitată de activităţi: fitness, aerobic, tae bo, pilates, poate cycling, dacă e o sală foarte bine dotată.

Fitpass este un concept nou prin care tehnologia faciliteaza accesul la sport. Nu este doar un abonament la sală, nu este un card de reduceri, este un abonament la distracţie, pe care îl poţi folosi oriunde în Bucureşti, în locaţiile partenere, fie că alegi să mergi la o sală aproape de serviciu sau la piscină aproape de casă. Nu te limitează în niciun fel. Alegerea îţi aparţine. Îţi alegi tipul de activitate, ora şi locul în funcţie de programul tău.

Cu Fitpass poţi să explorezi şi să experimentezi. Fitpass este diferit, este un abonament care îţi oferă acces la toate activităţile care te pun în mişcare, începând de la fitness, kangoo, tae bo, aerobic, zumba, spinning, inot şi până la cele mai exotice activităţi indoor: hotpod yoga, krav maga (arte marţiale), dans la bară (pole dance), balet, squash sau căţărări, toate într-un singur abonament.

Satisfă-ţi curiozitatea şi alege ceva ce nu ai mai încercat până acum!

Nu mai căuta motive să nu faci mişcare! Acum ai toate avantajele unui abonament complet: un preţ bun, varietate de activităţi, multiple locaţii, abonament uşor de achiziţionat online, iar dacă nu vrei să continui, poţi să îl anulezi oricând.

Devino membru Fitpass! Primul pas este să îţi faci un cont rapid şi apoi să descarci aplicaţia.

Intră pe www.fitpass.ro şi începe distracţia!

 

 

Cu drag de la Fitpass