#thefitlife

Ce fac persoanele active diferit?

Cu toții avem acei prieteni care sunt mereu în formă, în timp ce nouă ne este greu să ne motivăm să mergem la sală și de 3 ori pe săptămână.

Dacă și tu te numeri prin acele persoane, să știi că te invidiem!

Totuși, chiar dacă pare ușor pentru persoanele active, nu este nimic magic – ci doar câteva obiceiuri care în timp s-au transformat într-o plăcere și o parte din rutina zilnică.

 

Le place să stea activi

Dacă ești o persoană care urăște fiecare minut din workout, ar trebui să privești antrenamentele în alt mod, astfel încât abia să aștepți să mergi la sală.

Și chiar dacă prietenilor noștri fit nu au chef mereu de exerciții, totuși preferă să stea activi în loc să stea în pat.

 

Nu sunt la dietă

…ci fac mâncatul sănătos parte din viața lor.

Cheia este să îți asculți corpul – ce mâncare te face să te simți bine și te menține sătul și plin de energie toată ziua?

 

Sunt înconjurați de persoane cu aceeași mentalitate

Dacă prietenii tăi preferă să gătească acasă și să se plimbe cu bicicleta, vei fi și tu mai activ.

Dar dacă toți prietenii tăi mănâncă doar fast food și preferă activitățile sedentare, tu ce vei face? Probabil să mănânci fast food și să stai degeaba toată ziua. Chiar dacă nu faci asta, ci încerci să duci un stil de viață sănătos, tot ar fi mai ușor dacă nu ai fi singurul la dietă din grup.

Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la prietenii tăi. Din contră, poate e timpul să vii tu cu o propunere fit pentru grup – poate va ieși chiar o tradiție frumoasă!

 

Au grijă de somnul lor

Să fim fit nu înseamnă doar să ne antrenăm. Timpul dedicat recuperării și al relaxării este la fel de important ca timpul petrecut la sală. Și ce mod mai frumos de a te recupera decât să dormi bine noaptea?

 

Nu încearcă să fie perfecți

Când suntem la dietă, avem nevoie din când în când de un cheat meal pentru a nu înnebuni. La fel și cu antrenamentele, nu trebuie să ne simțim vinovați dacă într-o zi corpul nostru are nevoie de o zi de relaxare.

 

Deci, ce fac persoanele active?

Nu se stresează, dorm bine, mănâncă echilibrat și… sunt fericiți! 🙂

 

Urmărește-ne pe Instagram:

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

0 Comentarii

Spune-ne parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *