#thefitlife

Obiceiuri nesănătoase pe care le aduce toamna

Sunt multe motive pentru care toamna este un anotimp perfect pentru a începe o nouă rutină de fitness. Afară nu este nici caniculă, nici ger, ne bucurăm de ultimile luni ale anului în care chiar mergem la sală și copiii sunt la școală, deci putem să ne rezervăm ceva timp pentru noi.

Totuși, toamna are tentațiile ei și parcă ne vine să hibernăm până la primăvară. Cel mai bine este să fim conștienți de ele și să nu le lăsăm să ne saboteze rutina sănătoasă la care am tot lucrat.

 

1. Leneveală
S-au terminat călătoriile de vară cu familia și prietenii și toamna simțim nevoia să ne relaxăm. Și desigur că nu e un lucru rău. Doar să nu transformăm relaxatul în săptămâni întregi de stat în pat după muncă. În schimb, te poți relaxa la yoga sau la o plimbare prin parc.

2. Mâncatul exagerat
Odată cu vizionatul serialelor și lipsa de activitate, crește și pofta de mâncare. Să ne asigurăm că alegem mâncare sănătoasă și că ne bucurăm de legumele toamnei, cum ar fi dovlecii.

3. Consum exagerat de alcool
Odată cu lăsarea frigului, avem mai multe motive să ne întâlnim cu prietenii în casă. Iar dacă ești student, probabil vei recupera ieșirile cu prietenii de la facultate, pe care nu i-ai văzut pe timpul verii. Și vin petrecerile studențești, Halloweenul și multe alte motive să socializăm în jurul alcoolului.

4. Uităm să bem apă
Vara era simplu – era foarte cald și mereu aveam ceva de băut cu noi. Dar odată cu răcoarea, riscăm să uităm că avem nevoie de lichide în orice anotimp.

 

Așadar, să nu ne lăsăm păcăliți de aceste posibile obiceiuri nesănătoase, ci să ne concentrăm pe faptul că toamna este ultima ocazie din an în care chiar am putea să avem grijă să fim în formă.

 

Urmărește-ne pe Instagram:

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.
Tagged in:,

0 Comentarii

Spune-ne parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *