#thefitlife

Transformă-ți corpul, schimbă-ți viața! – Alexandreea Club

Alexandreea Club Fitness & Spa este un centru de mișcare și de relaxare, cu o suprafață de aproximativ 3500 mp, împărțită pe cinci nivele.

Servicii

Serviciile Alexandreea Club Fitness & Spa sunt de cea mai inaltă calitate și oferă acces la Sala de Fitness, Aerobic, Cycling, Piscină, Saună, Jacuzzi, Masaj, Manichiură-Pedichiură, Cosmetică, Coafor/Frizerie, Cabinet de evaluare nutrițională, Solar, Teren de fotbal cu suprafață de joc artificială și parcare privată.

Aerobic

Sala de aerobic este  una din cele mai mari din Bucuresti, se întinde pe aproximativ 250 mp, în cadrul căreia se desfășoară mai multe programe menite să îndeplinească cele mai exigente cerințe.

 

Aerobic Sursa: http://www.fitnessandspa.ro/aerobic-traineri-profesionisti-alexandreea-club/

 

Clase de aerobic:

DeepWORK

DeepWORK este un antrenament funcțional, holistic (al întregului… corp ), ce te ajută să-ţi regăseşti spiritualitatea, să-ţi depășești limitele în deplină cunostinţă de cauză. Antrenamentul deepWORK cunoaşte un succes internațional imens, fiind un antrenament alcătuit conştient și responsabil vis-a-vis de sănătatea participanţilor şi a complexității mişcărilor.

 

BodyART

Formele de mișcare folosite în bodyART sunt preluate din: yoga, în cea mai mare parte, la care se adaugă gimnastică medicală, mișcarea japoneză DO-IN, completate cu elemente speciale de tehnici de respirație.

 

PILATES

In cadrul lecției se pune accent pe tonifierea mușchilor abdominali, fesierilor și a coapselor. Ritmul de execuție este lent și fiecare mișcare este controlată. Pilates nu pune accent pe cantitate, ci pe calitate.

 

TAE BO
Clasa de aerobic în care coregrafia este compusă în cea mai mare parte din mișcări specifice artelor marțiale – lovituri de brațe și de picioare. Antrenamentele de Tae Bo emană o energie fantastică, te ajuta să slabești, să te fortifici, să capeți fermitate și elasticitate, agilitate și mobilitate.

 

ZUMBA DANCE

Zumba combină energia și muzica ritmată, motivantă, cu mișcări unice de dans care facilitează invățarea rapidă și asigură buna dispoziție. Zumba folosește o fuziune de dansuri latino și internationale (de la cumbia columbiana la merengue, salsa și calypso, hip hop și reggaeton) creând astfel un antrenament eficient, dinamic și captivant. Programul este conceput ca un mixt de aerobic și fitness, cu mișcări în ritmuri rapide care tonifică și sculptează corpul.

 

SENIOR PROGRAM

Clasa de aerobic este compusă din exercitii de intensitate medie și vizeaza îmbunătățirea rezistenței fizice și frecvenței cardiace.

 

CARDIO & TONE

Clasă compusă din pași de bază caracteristici ce alcătuiesc diferite coregrafii specifice aerobicului. În partea a doua a antrenamentului se pot efectua exerciții la saltea, cu scopul tonifierii musculaturii abdominale, fesiere si lombare.

 

STEP AEROBIC

Clasă de aerobic în care coregrafia se bazează în principal pe folosirea unui obiect asemănător unei băncuțe ce se poate regla pe înălțime.

 

HOT BIKINI BODY– este o clasă unde accentul se pune în special pe trenul inferior, pe tonifiere (picioare, fesier, abdomen), gradul de dificultate este unul mediu și se stabilește în funcție de pregătirea clientului.

Îmbunătățește starea de spirit, crește tonusul muscular, ajută la definirea musculaturii abdomenului și a fesierilor. Îmbunătățește postura, echilibrul, coordonarea si mobilitatea și combate durerile de spate.

 

COMBAT FORCE –  este un antrenament energic, o combinație între elementele specifice din Tae-Bo și exerciții de tonifiere cu greutatea propriului corp sau cu gantere, bare, disc, step, etc., ritm și tempo diferit;

Se câștigă un avantaj fizic și mental, se lucrează toți mușchii, se urmărește starea de bine, corectarea posturii, tonifiere generală, corectarea aliniamentului corpului, detensionarea musculaturii, agilitate, fermitate.

 

STEP FIT ACTION– dacă îți dorești să dezvolți rezistență la efort și să îți sculptezi musculatura. Prima parte a antrenamentului este dedicată zonei cardio și se efectuează diferite combinații ușoare coregrafice pe step, iar cea de-a doua parte este compusă din exerciții cu caracter de tonifiere.

 

SUPER TONE & FIT – este un antrenament simplu, însă suficient de dinamic și intens încât să asigure un consum înalt; Intensitatea programului crește progresiv, accesoriile folosite în această clasă sunt: Step, gantere, discuri, bastoane, salteluțe și energie pozitivă!

Antrenamentul este destinat dezvoltării rezistenței fizice și musculare, dar și procesului de „Fat Burning”.

 

Cycling

Daca vrei să-ți sculptezi coapsele, șoldurile, mușchii fesieri și în plus să arzi și calorii, nimic nu este mai eficient decât clasa de Cycling. Aici vă așteaptă una dintre cele mai moderne săli de cycling, dotată cu gama de vârf a bicicletelor TechnoGym, numărul 1 mondial în acest domeniu.

 

IMG_6878
Spinning Sursa: http://www.fitnessandspa.ro/galerie-foto-alexandreea-club/

 

Această activitate este una aerobică, se practică în grup și pe biciclete statice.

 

Masaj

Relaxare:
Masajul de relaxare este un masaj general, al întregului corp, care are ca scop eliminarea rapidă a oboselii, relaxarea musculară și generare a unei stări generale bune. Este extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală accentuată.

Anti-celulitic:
Masajul anti-celulitic este una din cele mai bune soluții de a scăpa de “coaja de portocală”. Acest tip de masaj se efectuează local, în zonele afectate de celulită. Masajul se face de obicei pe șolduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulită.

 

masaj 1
Masaj Sursă: http://www.fitnessandspa.ro/galerie-foto-alexandreea-club/

 

 

Saună

Alexandreea Club Fitness & Spa
Saună Sursă: http://www.fitnessandspa.ro/galerie-foto-alexandreea-club/

 

Fitness

Aparatele sunt din gama Selection, dotate cu isocontrol și din gama Pure Strenght ale renumitului brand TechnoGym. Aici găsiți sala care are unicitate în România atât prin gama Pure Strength, cât și prin Kinesis.

 

Cabinet Wellness

In ce constă evaluarea corporală:

-Procent de țesut adipos
-Masa musculară
-Procent de hidratare
-Vârsta metabolică
-Metabolism bazal
-Densitate osoasă

Modalitate de lucru:
În funcție de parametrii, scopurile și programul fiecărei persoane, se va alcătui un plan personalizat de nutriție.

 

Etaje

– Nivelul -1 – Piscina semiolimpică (25 metri lungime / 8 metri lățime / 1.50 metri adâncime, beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL și dezinfectarea apei cu UV, centrală de tratare a aerului), saune finlandeze, jacuzzi.
– Etajul 1 – Cea mai modernă sală de fitness din București, dotată cu aparatură de ultima generatie.
– Etajul 2 – Una din cele mai mari săli de aerobic din București (aproximativ 250 mp), sală de cycling și solarul pentru bronzare.
– Etajul 3 – Masaj, Manichiură – Pedichiură, Cosmetică, Coafor – Frizerie, Cabinet de evaluare nutrițională.

 

Feedback de la clienți

„Sala de fitness este de ultimă generație iar antrenorii m-au motivat cu adevărat.”

„Nu am crezut că pot să-mi modelez corpul așa cum am făcut-o în acest Club. Este locul perfect pentru mine și oamenii sunt minunați.”

„Locul unde corpul tău capătă forma visată.”

„Recomand tuturor să vină, măcar pentru o ședință, o să vă îndrăgostiți de loc și de oamenii de aici.”

 

Urmărește-ne pe Instagram:

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.
Tagged in:, ,

0 Comentarii

Spune-ne parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *