#thefitlife

Antrenează-te ca un rockstar cu Poundfit

 

Pound este cea mai populară oră de aerobic din America, ce s-a lansat în anul 2011 și este o oră de cardio de 45 de minute ce combină mișcări din yoga, pilates și „drumming” – bătut la tobe.

La Pound, în loc să asculți muzică, trăiești și creezi muzică în cadrul acestui antrenament captivant pentru întregul corp care combină exercițiile cardio, de tonifiere și de forță și te transformă într-un adevărat rockstar.

 

 

image-2

 

Pound este a full body workout. În 45 de minute vei efectua aproximativ 15.000 de de lovituri de Ripstix, aproximativ 500 de genuflexiuni și fandări, toate pe cele mai îndrăgite melodii și vom executa peste 70 de tehnici de mișcare dinamică fără măcar să realizezi, și poți să arzi până la 900+ de calorii.

Îți vei îmbunătăți drastic condiția fizică, anduranța, agilitatea, coordonarea, flexibilitatea și ritmul.
Vei lucra abdomenul, coapsele, picioarele, brațele, spatele, dar nu doar toate grupele mari de mușchi, ci și mușchi mai puțini utilizați la alte ore, cum ar fi flexorii coapsei, pentru un abdomen de invidiat.

 

image-3

 

Pound este conceput astfel încât oricine poate participa la ore. Antrenamentul este ușor de modificat și adaptat în funcție de nivelul fiecăruia și este o experiență distractivă și dinamică pentru toate vârstele și abilitățile. Este destinat persoanelor ce vor să slăbească și pentru care orele de cardio reprezintă o corvoadă, Pound fiind atât de distractiv că nici nu poate fi considerat un antrenament, persoanelor ce vor să iasă în evidență, să facă gălagie și să elimine stresul de peste zi într-un mod inedit.

POUND este o oră interactivă. Timingul și coordonarea obligă participanții la oră să fie atenți, concentrați și prezenți pe durata întregului antrenament.

 

image-4

 

5 motive pentru a merge la POUND

1. Free EGO Class: La Pound ne interesează să schimbăm felul în care ne antrenăm, nu există competiție pentru că „There are no mistakes, just drum solo’s”.
2. Dacă nu te lăsau părinții să bați în tigăi când erai mic, foarte rău făceau.
Numeroase studii au arătat ce efecte grozave are o sesiune de bătut la tobe. Te relaxează, te scapă de stres și stimulează activitatea cerebrală.
Ritmul tobelor îmbunătățește și concentrarea, abilitatea de a lua decizii, stimulează sistemul imunitar, scăderea tensiunii arteriale, reduce durerea cronică, anxietetea și oboseala.
3. Nu e ușor, dar e fun: În loc să stai cu ochii pe ceas, sau să numeri repetările, POUND îți distrage atenția de la intensitatea și durata antrenamentului și în schimb se concentrează pe volumul și ritmul muzicii.
Este atât de distractiv, încât nici nu o să îl treci la capitolul antrenamente.
4. Cifrele vorbesc: Fiecare melodie este atent calibrată pe intervale diferite, secvențe extinse pentru arderea grăsimilor, oferindu-vă cel mai bun antrenament în cel mai scurt interval de timp.
5. Awesome clothes – Hai, recunoaște, hainele sport nu sunt întotdeauna pe gustul tău. Prea mult roz, prea mulți colanți transparenți. La POUND poți să renunți la “uniforma” tipică din sălile de sport. Poți să vii la oră în adidași, teniși sau în picioarele goale, nu are importanță. Poți să îți porți tricoul rock cu trupa favorită, cu părul desfăcut și pantalonii tăi lărgi preferați și cu cât mai multă energie, mai bine.

 

Încearcă Pound la Unica Sport și Poundfit with Otilia.

 

Urmărește-ne pe Instagram:

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

0 Comentarii

Spune-ne parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *