#thefitlife

Povestea mea yoggi – Anca Amariei

De ce m-am apucat de yoga și o recomand oricui

Povestea mea yoggi începe în urmă cu 4 ani, când mă aflam în căutarea unor soluții pentru a lupta contra durerilor de cap repetate.

 

Explicația era relativ simplă – din cauza posturilor greșite de la birou, îmi chinuiam foarte tare cervicala, iar tensiunea musculară urca înspre cap. Și efectul era starea mea continuă de disconfort, încapacitatea de a mă concentra, irascibilitate, tonus scăzut și multe altele.

 

Așa a apărut yoga în viața mea, doar că de-a lungul timpului, ea a evoluat de la nevoie către plăcere, iar acum a devenit o bucurie pe care vreau să o împărtășesc și celorlalți la clasele pe care le predau.

 

Știu că e foarte la îndemână să ne ascundem în spatele lui „nu am timp pentru mine”, totodată cred că nu va veni nimeni la noi să ne roage să ne găsim timpul acesta pentru noi înșine. Și mai știu și că fugim foarte mult de această întâlnire cu Sinele nostru profund, pentru că ne e teamă de ceea ce vom descoperi. Ne refugiem în muncă, în tehnologie, în pretextul că suntem „mereu ocupați”. În realitate, o oră de liniște și deconectare, ne poate ajuta să devenim mai eficienți și mai productivi în tot restul timpului, când este nevoie să „livrăm”. În plus, exercițiul de introspecție poate fi anevoios la început, dar, cu răbdare, se poate transforma în cea mai frumoasă călătorie!

 

 

Credits: Paul Alexandru

 

 

Așa că vă invit să vă faceți un cadou și să veniți la întâlnirea cu sufletul vostru! Vă aștept la clasele mele de yoga de la Studio Universul, precum și la oricare alte studiouri înrolate în Fitpass!

 

Urmărește-ne pe Instagram:

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Tagged in:

0 Comentarii

Spune-ne parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *