#thefitlife

Guest post: Leya Swamini (Veronica) cu Nirvana Yoga

M-am bucurat să primesc propunerea de colaborare de la Gustaf și Björn, fondatorii Fitpass, cu toate că trebuie să recunosc că la început am fost un pic sceptică în privinţa colaborării, neştiind dacă vom reuși să fim pe aceeași lungime de undă. Să vă povestesc de ce.

Nirvana Yoga este un sistem de yoga bazat pe stimulare şi relaxare, ceea ce inseamnă că ne sustrage de la ritmul în care ne desfaşurăm în general vieţile. Avem parte de relaxare profundă, de respiraţie, de meditaţie, lucruri pe care noi nu le mai facem în mod normal. Să nu mă înţelegeţi greşit, aveţi parte şi de dinamism, de stretching, de lucru intensiv cu corpul, însă dacă ne închipuim un spectru spiritual de la 1 la 10, atunci Nirvana Yoga se situează la 10.

Studenţii care vin în studio primesc atenţie individuală, o atmosferă intimă de maxim 6-8 participanţi.
Ne adresăm fiecăruia în parte în funcţie de percepţia mentală, de nivelul de energie, de problemele în corpul fizic.

Putem recomanda terapii diferite în funcţie de afecţiunile fizice de care suferiţi, totul este făcut ca la carte, în detaliu, cu multă dragoste şi dedicare.

Suntem o insulă de relaxare şi zen în mijlocul junglei urbane.

După ce am stat şi am reflectat însă la lucrurile care mi se păreau că nu ar funcţiona pentru Nirvana Yoga, să fie pe un website dedicat în primul rând fitness-ului, mi-am dat seamă că de fapt oameni iubitori de zen şi doritori de relaxare sunt peste tot, şi că şi noi ar trebui să fim acolo pentru ei, astfel Fitpass devenind puntea noastră de comunicare.

Programul de la studio este super variat, avem terapii diverse la ore diferite, tocmai ca voi să puteţi beneficia de stilul de viaţă yoga în funcţie de jobul şi disponibilitatea voastră.

Cel mai important este ca voi să veniţi să practicaţi, să aveţi experienţa unui curs de yoga, să vă flexibilizati corpul şi mintea, să vă hrăniţi mental şi spiritual.

Guru ne spune mereu în discursurile sale că oamenii cred că viaţă şi spiritualitatea sunt două, însă viaţă şi spiritualitatea sunt una.

Aşa că vă aşteptăm cu drag pe covoraşe la cursurile din Luna Octombrie.

Namaste!

Leya Swamini (Veronica)
Founder Nirvana Yoga Romania

——————————————————–

Urmareste-ne pe Instagram:

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Co-founder & CEO of Fitpass.ro | Half Greek, Half Swedish & loves Romania :) Been in Bucharest since beginning of 2014

0 Comentarii

Spune-ne parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *